2021-09-11 07:45:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A hétvége alkalmat ad néhány félreértés tisztázására

Napi horoszkóp szeptember 11-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ha sikerült elérned a héten a célodat (akár a munkában, akár a magánéletben), engedj meg magadnak egy kis lazítást. Fel kell töltődnöd energiával. Kényeztesd magad. A hétvégén baráti társaságban érdekes híreket hallasz, járj utána, ne kezeld készpénznek!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Arra vágysz, hogy összemérd erődet másokkal, és mindent elkövetsz, hogy dobogós helyre kerülj. Csak félő, hogy ma olyan területre merészkedsz, ahol még járatlan vagy, és könnyen lépre csalnak. Nem biztos, hogy minden versenybe be kell szállni...

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A hétvége alkalmat ad néhány félreértés tisztázására. Bár összezavarodsz, és most nehezen érted a saját reakcióidat is, néhány romantikus gesztussal könnyen leveszed a párodat a lábáról, és aztán egy tisztázó beszélgetéssel minden a helyére kerül.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szívesen elbújnál a világ elől, de nem biztos, hogy ez a legcélravezetőbb. A problémák neked talán megoldhatatlannak tűnnek, viszont valaki a baráti körben könnyű szerrel átsegíthet a bajon. Persze csak akkor, ha hajlandó vagy a segítségét kérni.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Igazán próbálsz idomulni a körülményekhez, de hiába na, nem tudsz kibújni a bőrödből. Ne fogadkozz, hogy „soha többé”, mert az első adandó alkalommal úgyis megint a saját fejed után mész. Ma este is elégedetten mondhatod: "jöttem, láttam, győztem"!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A családi béke érdekében hozhatnál egy kis áldozatot és lemondhatnád a barátaiddal tervezett hétvégi programot. Valószínűleg amúgy sem maradsz le semmiről, az igazán fontos dolgok most otthon zajlanak a bolygók szerint. Például elhangozhat néhány megvilágító erejű gondolat és szó, ami mindent tisztáz.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha valamilyen lelki bánat szomorúvá tett, vagy szorongóssá az elmúlt napokban, az szinte magától megoldódik. Ez is bizonyíték arra, hogy igazából nem is volt komoly a baj, kár volt aggodalmaskodnod.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Maradj a háttérben, onnan figyeld az eseményeket. A rokonok között kirobbanó vitába se folyj bele. Úgysem tudsz igazságot tenni, viszont könnyen magadra haragíthatod őket, ha beleszólsz.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Te meglehetősen nagyvonalú vagy, de saját érdekeidet nem vagy hajlandó alárendelni se a család, se a partnered akaratának. Ebből aztán éppen ma robbanhat ki a veszekedés. Mutass több kompromisszumkészséget!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Napközben fáradtnak, levertnek érezheted még magad, de este nagyon nagy meglepetésben lehet részed. Ha döntened kell, akkor biztos, hogy az ésszerű megoldást választod, és azzal nem is okozol csalódást senkinek.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Vízöntő jegyűek ma rendkívül nyitottak lesznek egy új szerelemre. Viszont ha van párod, akkor vigyázz ebben az időszakban, mert esetleg bejöhet egy harmadik személy is a képbe.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Párod duzzog, elégedetlenkedik. Ha most figyelmen kívül hagyod zsörtölődését, nem lesz könnyű helyreállítani a békét. A jelenlegi anyagi gondok és családi problémák hamarosan megoldódnak. Legyél még egy kicsit kitartó!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: